Животът и кариерата на Christina Aguilera в документален филм

За продукцията са използвани материали от личния архив на звездата, а екипът е получил пълен достъп до нея

11 ноември 2022
social
Снимка от BGNES

Документален филм ще проследи живота и кариерата на Christina Aguilera. Режисьор на продукцията е Ting Poo.

Филмът ще се фокусира върху житейската история на Aguilera, като ще използва материали и от личния ѝ архив. Редки кадри ще покажат певицата от детските ѝ години и като звезда на Disney до днешни дни, когато вече е с репутацията на утвърдено име в световния шоубизнес. Лентата ще предложи “портрет на артиста, майката и изпълнителката, докато тя си спомня за дългогодишната си кариера, през която се е борила за творческа свобода и равенство между половете”, се казва в описанието на продукцията.

От съобщението става ясно, че екипът “дискретно” е документирал живота на Aguilera през последните 18 месеца, докато тя е пътувала, изнасяла е концерти и е участвала в други събития. 

“Christina Aguilera е една от иконите на нашето време, чиято музика вдъхновява милиони хора по света”, коментира Poo. “За мен е чест да разкажа историята на личността зад музиката, защото знам, че тя е също толкова вдъхновяваща”. 

Poo стана известна в индустрията миналата година с нейния документален филм “Val”, който беше показан за първи път на кинофестивала в Кан и е посветен на актьора Val Kilmer.

Новини