John Travolta почете покойната си съпруга на рождения й ден

Кelly Preston почина от рак на гърдата през юли

14 октомври 2020
social
Снимка от instagram

John Travolta отдаде почит на покойната си съпруга Кelly Preston в деня, в който тя щеше да навърши 58 години. Три месеца след като актрисата почина след двугодишна тайна битка с рака на гърдата, 66-годишният актьор публикува трогателно послание в Instagram заедно със снимка от тяхната сватба, както и още една - от сватбата на неговите родители. "Честит рожден ден, скъпа! Намерих тази снимка от сватбата на мама и татко. Стори ми се хубаво да видя нашата до тяхната. С цялата ми любов, John", написа звездата от "Брилянтин". 

Preston и Travolta имат две деца - 20-годишната Ella и 9-годишния Benjamin. Двойката имаше и още един син, Jett, който почина през 2009 г. на 16 години, след като получи гърч. 

Kelly Preston почина на 12-и юли. С Travolta бяха женени от близо 29 години. Той потвърди новината за загубата на съпругата си с емоционално съобщение в социалните мрежи: "С натежало от мъка сърце ви съобщавам, че моята красива съпруга Kelly загуби двугодишната битка с рака на гърдата. Тя се бори смело с любовта и подкрепата на много хора. Аз и моето семейство ще сме вечно благодарни на нейните лекари и медицински сестри в онкологичния медицински център "Аnderson", на всички медицински центрове, които помогнаха, както и на всички нейни приятели и близки, които бяха до нея до последно. Любовта и живота на Kelly ще помнят завинаги".  

Месец след загубата Travolta и дъщеря му Ella почетоха покойната актриса с танц в нейна памет. Актьорът сподели кратко видео на 21-и август, в което двамата с момичето танцуват на дансинг под звуците на пиано. В публикацията Travolta отбеляза, че да танцува с него е било едно от любимите неща на Kelly.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Happy Birthday hon! I found this photo of my mom and dad‘s wedding. It was nice to see ours alongside theirs. All my love, John.

Публикация, споделена от John Travolta (@johntravolta) на

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

My daughter @ella.travolta and I dancing in memory of momma. One of Kelly’s favorite things, dancing with me.

Публикация, споделена от John Travolta (@johntravolta) на

Новини