Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
"Жокера“ тръгва на световно турне с концертни прожекции
Снимка: facebook
"Жокера“ тръгва на световно турне с концертни прожекции Сряда, 05.02.2020 г., 11:15 ч. Лентата спечели „Златен глобус“ и БАФТА за най-добър саундтрак и е номинирана в същата категория за “Оскар”

"Жокера“ ще се присъедини към списъка с филмови продукции, на които заклетите меломани ще могат да се насладят с прожекции в концерт.

Лентата, режисирана от Тод Филипс, бетонира статуса си на най-добрата в музикално отношение продукция за отминалата година. Доказателство за това са наградите „Златен глобус“ и БАФТА, с които се окичи композиторката Хилдур Гуднадотир за най-добър саундтрак. В същата категория „Жокера“ ще се бори и за „Оскар“. Филмът с Хоакин Финикс ще бъде излъчен в концерт за първи път в Лондон на 30-и април. Правят се планове и за световно турне, което ще стартира от Европа.

"Развълнувана съм да видя и чуя „Жокера“ на кино с оркестър на живо. Когато записахме музиката, оркестърът допринесе с много дълбочина и детайлно внимание към изпълненията и ние буквално оставахме без дъх по време на по-голямата част от записите. Щастлива съм, че ще можем да го направим още веднъж така, за да може и публиката да го усети“, коментира Гуднадотир, която е още носител на „Грами“ и „Еми“ за работата си по сериала „Чернобил“.

Коментари