The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Julia Roberts и George Clooney организират саботаж на Бали
Julia Roberts и George Clooney организират саботаж на Бали
Снимка: кадър YouTube
Julia Roberts и George Clooney организират саботаж на Бали Четвъртък, 30.06.2022 г., 13:05 ч. Актьорите отново са заедно в “Билет до рая”

Julia Roberts се завръща триумфално към романтичните комедии с “Билет до рая”, при това в партньорство с нейния голям приятел George Clooney. 

Актьорите, които участваха заедно в “Бандата на Оушън” и “Пулсът на парите”, показват силната химия помежду им в първия трейлър на продукцията режисирана от Ol Parker, който стои зад “Мамма Миа! Отново заедно”. 

Julia и George играят ролите на бивши съпрузи, които не могат да се понасят. На младини те се женят импулсивно и брака им завършва с развод. А сега, според тях, дъщеря им е на път да повтори тяхната грешка. След завършването на университета Лили отива на почивка на идиличния остров Бали и малко по-късно изненадва родителите с покана за сватбата си с местен младеж. Въпреки обтегнатите си отношения, героите на Roberts и Clooney се съюзяват, за да разделят младите. 

“Билет до рая” ще гледаме с носталгия по лятото на 21-и октомври. Филмът ще бъде пуснат и в една от стрийминг платформите 45 дни по-късно. 

Коментари