Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Кайли Миноуг на "Пирамидата" в Гластънбъри
Кайли Миноуг на
Кайли Миноуг на "Пирамидата" в Гластънбъри Петък, 28.06.2019 г., 10:05 ч. Астралийската звезда влиза в списъка на "Легендите", изявявали се като хедлайнери на фестивала на главната сцена

Австралийската поп звезда Кайли Миноуг в неделя ще излезе като хедлайнер на главната сцена "Пирамидата" на фестивала в Гластънбъри.

Преди 14 години Миноуг трябваше да се изяви като водещ изпълнител на прочутия летен фест. Поставената й диагноза рак на гърдата обаче принужди певицата да отмени участието си.

Това няма да е първата й изява на събитието - през 2010 г. австралийската поп звезда пя на "Пирамидата" заедно със "Сизър систърс".

Сега обаче тя ще има възможността да запише името си сред "Легендите", изявявали се самостоятелно на главната сцена - "Бий Джийс", Шърли Беси, Лайънъл Ричи, Доли Партън, Пол Саймън, "Илектрик лайт оркестра".

Кайли Миноуг и до днес си спомня за пропуснатата възможност и как гледа Гластънбъри през 2005 г. у дома в Австралия заедно с родителите си и си мисли: "Трябваше да бъда там". Австралийската звезда успява да победи болестта, борбата с която реши да направи публично достояние, но въпреки това мисълта за Гластънбъри не й дава мира. Затова и когато получава заветното обаждане да участва, емоцията я зашеметява.

51-годишната Кайли споделя, че вероятно и сега на сцената ще бъде завладяна от емоциите и няма да успее да сдържи сълзите си. 

 

Коментари