Как феновете правилно предсказаха какво ще носи Ким на MET Gala

Супер феновете са едни от най-находчивите хора в интерне

04 май 2022
social
Снимка от БГНЕС

Супер феновете са едни от най-находчивите хора в интернет. Последното доказателство? Фен-ентусиаст на Ким Кардашиян успя да предскаже правилно какво ще носи на Met Gala 2022 цяла седмица преди да излезе на червения килим. Ким, разбира се, носеше историческата блестяща рокля, носена от холивудската легенда Мерилин Монро на рождения ден на президента Джон Кенеди на 19 май 1962 г.

Според Glamour, феновете са успели да използват неясни намеци, които Ким е изпуснала за дългоочакваното си облекло за ексклузивното събитие. По време на интервю за Access Hollywood на премиерата на Hulu's The Kardashians, Ким споменала, че има планове да носи рокля, която не може да бъде променяна или скроена по никакъв начин, което означава, че облеклото й вероятно е архаично. С тази малка информация след това феновете взеха предвид местоположението на Ким през последните няколко седмици, за да формулират своята прогноза.

Тя и нейният приятел Пийт Дейвидсън бяха забелязани в Ripley's Believe It or Not в Орландо на 23 април. В репортаж на The Sun се казва, че са прекарали там три часа. След това феновете разбраха, че роклята на Мерилин Монро е изложена в музея. Вижте тук

Новини