Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Камериерка продава на търг рокля на Лейди Гага
Камериерка продава на търг рокля на Лейди Гага
Снимка: БГНЕС
Камериерка продава на търг рокля на Лейди Гага Сряда, 30.10.2019 г., 18:04 ч. Дрехата е била забравена от певицата в хотел

Камериерка от хотел в Лос Анджелис продава на търг рокля на Лейди Гага, след като певицата я забравила по време на свой престой.

Става дума за роклята, с която Лейди Гага се появи на червения килим на „Златния глобус“ миналата година. Началната цена на тоалета е 8000 долара. Пo думите на камериерката Сара Корея певицата е забравила ценния тоалет след церемонията по награждаването. Към облеклото Корея е прикачила писмо с подробностите.

Камериерката обяснява, че първо предала дизайнерската рокля на бюрото за забравени вещи в хотела, където стояла няколко месеца. Тъй като никой не я потърсил, служителите на бюрото, следвайки правилата, я предали на този, който я е донесъл, тоест на камериерката. Тогава тя решила да продаде тоалета на търг.

Роклята се счита за фаворит на американския търг Nate D. Sanders.

Обикновено знаменитостите наемат дизайнерски тоалети и бижута, за да излязат на червения килим. Но не е изключено модната къща да е подарила на Лейди Гага лилавата рокля с дълъг шлейф, с която тя получи „Златен глобус“ за филма „Роди се звезда“.

Коментари