Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Канадка подплаши пума с песен на Metallica
Канадка подплаши пума с песен на Metallica
Канадка подплаши пума с песен на Metallica Вторник, 06.08.2019 г., 16:19 ч. Жената пуснала на телефона си парчето "Don't Tread on Me" , когато видяла голямата котка да се приближава към нея

27-годишната Дий Галант от Ванкувър, Британска Колумбия, разхождала кучето си в долината Кауичан, когато забелязала голямата котка да се приближава към нея. Жената започнала да вика и да вдига силен шум, като следвала препоръките на експертите по дивата природа, но хищното животно изобщо не се впечатлило.

Тогава Дий Галант решила да прибегне към силата на хеви метъла, като пуснала на телефона си парчето "Don't Tread on Me" на Metallica.

"Помислих си, че това е най-шумното нещо, с което разполагам на телефона и че с него мога да подплаша пумата. Още при първите ноти животното се шмугна в храстите", разказва Галант.

След бягството на пумата младата жена и хъскито й безопасно са продължили по пътя към дома си. Сега Дий Галант смята, че дължи услуга на Metallica.

"С удоволствие бих се свързала някой ден с тях. Искам да кажа на Джеймс Хетфийлд, че ми спаси живота", споделя канадката.

 

Коментари