The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Капитан Марвел влиза в битката срещу Танос
Капитан Марвел влиза в битката срещу Танос
Капитан Марвел влиза в битката срещу Танос Петък, 15.03.2019 г., 07:24 ч. Вижте новите трейлър и постер на "Отмъстителите: Краят"

Супергероите на Марвел се подготвят за последната битка срещу Танос в новия зрелищен трейлър на “Отмъстителите: Краят”. Освен него от "Марвел Студиос" публикуваха и нов постер на филма.

AVENGERS:END GAME

Първите кадри на видеото ни пренасят в спомените на Тони Старк, който както е известно от предишния рекламен клип се носи в космоса, а кислородът му привършва, и той записва едно последно съобщение за Пепър. Виждаме и спомени на Стив Роджърс / Капитан Америка, Тор, както и на Ястребово око. Последният изглежда е загубил семейството си, когато Танос щракна с пръсти и унищожи половината обитатели на вселената. Това обяснява появата му в образа на Ронин.

Както става ясно от кадрите обаче Железният човек е бил спасен, защото по-късно го виждаме заедно с останалите живи Отмъстители, готови за решителна битка, облечени с нови еднакви костюми в бяло, черно и червено. Ако си спомняте, феновете на поредицата призоваха НАСА да спаси Тони Старк след премиерата на първото видео, което излезе през декември, и както изглежда Американската космическа агенция си е свършила работата.

И докато целият нов трейлър е доста мрачен и напрегнат, надеждата идва в края, когато към отбора супергерои се присъединява Капитан Марвел. Какво ще се случи и как Отмъстителите ще успеят да върнат изчезналите си приятели и семействата си, ще разберем на 26-и април, когато каквото и да ни струва, ще бъдем в киното и ще гледаме затаили дъх. 

Коментари