Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Катрин Деньов вече е вкъщи след инсулта
 Катрин Деньов вече е вкъщи след инсулта
Снимка: БГНЕС
Катрин Деньов вече е вкъщи след инсулта Четвъртък, 12.12.2019 г., 16:33 ч. Актрисата получи исхемичен инсулт, а последиците от него са "доста ограничени" и не засягат двигателните функции, обясниха дпециалисти

Актрисата Катрин Деньов се е прибрала в дома си в Париж след прекарания инсулт и си почива, преди да продължи снимките за новия си филм, съобщи в. "Паризиен".

След болницата Катрин Деньов е постъпила в рехабилитационен център. Оттам са я изписали миналата седмица. Няколко души са я видели в квартала Сен-Жермен-де-Пре в Париж, където живее.

Един от актьорите във филма "Приживе" на Еманюел Берко, в който Деньов се снимаше, когато получи инсулт в началото на ноември, е казал, че работата по него по план трябва да приключи до края на годината.

Когато стана известно, че Катрин Деньов е получила исхемичен инсулт, беше съобщено, че последиците от него са "доста ограничени" и не засягат двигателните функции.

Катрин Деньов, която е родена през 1943 г., е един от символите на френското кино. Наричат я "Ледената кралица" заради деликатната красота и хладните маниери. Тя става световна звезда през 60-те години на миналия век.

Коментари