Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Katy Perry и Orlando Bloom се сгодили в хеликоптер
Katy Perry и Orlando Bloom се сгодили в хеликоптер
Katy Perry и Orlando Bloom се сгодили в хеликоптер Сряда, 27.02.2019 г., 12:00 ч. Певицата разказа подробности за романтичното и комично предложение за брак

Годежът на Katy Perry и Orlando Bloom е станал в хеликоптер. Певицата разказа романтичната и малко комична история за предложението за брак докато беше на гости в шоуто на Jimmy Kimmel.

Двамата с актьора от “Властелинът на пръстените” били на вечеря за Свети Валентин и след нея той завел Perry на разходка във въздуха.

katy perry

 

Orlando дал на любимата си дълго писмо, в което описвал всички причини да я обича, и докато тя била заета с четене, той се опитал да извади годежния пръстен от джоба на сакото си. Само че кутийката се оказала голяма и действието изисквало усилие, което не било никак дискретно. Накрая успял да измъкне бижуто с едно рязко движение, с което обаче скъсал джоба си и бутнал бутилката с шампанско, която била предвидена за след предложението, и тя се счупила.

katy perry

katy perry

 

 

Певицата през цялото време се опитвала да се преструва, че не обръща внимание на суматохата.

След като приела годежния пръстен с формата на цвете за 5 милиона долара, хеликоптерът кацнал на покрив на сграда в Лос Анджелис, където ги чакали семействата и приятелите им.

orlando bloom

 

Бракът ще бъде втори и за двете звезди. Katy Perry беше омъжена за Russell Brand от 2010 до 2012г., а Orlando Bloom беше обвързан с модела на Victoria's Secret Miranda Kerr между 2010 и 2013г. От нея той има един син.

Коментари