The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Kelly Clarkson с ответен иск срещу свекъра си
Kelly Clarkson с ответен иск срещу свекъра си
Снимка: facebook
Kelly Clarkson с ответен иск срещу свекъра си Понеделник, 09.11.2020 г., 16:57 ч. Бившата мениджърската компания на певицата започна съдебно дело срещу нея за неизплатени комисионни

Kelly Clarkson отговори на съдебното дело, което нейната бивша мениджърска компания започна срещу нея за няколко милиона долара. Starstruck Management Group е собственост на бащата на съпруга на певицата Brandon Blackstock, с когото са в процес на развод.

Според Entertainment tonight Clarkson твърди, че компанията е нарушила търговското право в Калифорния, като е предлагала услугите си без да има необходимия лиценз. Тя настоява също всичките й устни договорки с фирмата да бъдат обявени за “невалидни и неприложими”, включително устния договор, с който тя се е съгласила да им плаща 15% от печалбите от професионалната си дейност.

Адвокатите на певицата също така не смятат, че има правно основание мениджърската компания да съди звездата за неплатени комисионни и добавят, че напротив - фирмата трябва да върне на Clarkson това, което им е платила досега. 

Starstruck Management Group направляваше кариерата на звездата през последните 13 години. 

 

Коментари