Kelly Clarkson ще плаща издръжка на бившия си съпруг

Певицата подаде молба за развод миналата година

29 юли 2021
social
Снимка от facebook

Съд в Лос Анджелис определи Kelly Clarkson да плаща месечна издръжка за бившия си съпруг и децата си в размер на близо 200 000 долара. 150 000 от тази сума са за Brandon Blackstock. Певицата ще трябва да даде и още 1 250 000 долара за разходите на бившия си за адвокат, както и за продължаващото бракоразводно дело. Според сп. People Blackstock е искал двойно по-голяма сума.

В съда Clarkson е защитавана от адвоката на знаменитости Laura Wasser. Изпълнителката и телевизионна водеща подаде молба за развод през юни миналата година след седем години брак. 

По-рано този месец Clarkson поиска от съдията по делото да подпише документите за прекратяване на брака ѝ, а останалите подробности, като издръжката, да бъдат оставени за разглеждане на по-късен етап. В мотивите си тя изтъкна, че и двамата с Blackstock заслужават възможност да изградят наново живота си. 

През ноември съдия присъди на Clarkson основните родителски права над двете деца на бившата двойка - River Rose, на 6 г., и Remington Alexander, на 4 г.

Тогава източник близък до семейството каза пред People, че Clarkson е доволна от решението и основният ѝ приоритет е да предпази децата си. 



Новини