The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Kelly Rowland дари съпруга си с втори наследник
Kelly Rowland дари съпруга си с втори наследник
Снимка: facebook
Kelly Rowland дари съпруга си с втори наследник Понеделник, 01.02.2021 г., 13:55 ч. Бебето е момченце и се е родило на много специална дата

Kelly Rowland роди второто си дете, което отново е момченце. Тя обяви новината в Instagram, като обърна внимание, че малкият Ноа Джон се е появил на бял свят на магическа дата - 21-ия ден от месеца, 2021 година, през 21-и век. Съпругът ѝ Tim Weatherspoon сподели новината в социалната мрежа и добави "Роди се звезда".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kelly Rowland (@kellyrowland)


Преди появата на новото попълнение в семейството Kelly Rowland разказа, че големият ѝ син Titan е на седмото небе от щастие, че ще става батко.

"Той каза, че иска братче, след това обаче каза, че иска момиченце. На седмото небе е, че ще става батко. Вече измисли име...", сподели изпълнителката. Тя също така разкри, че със съпруга ѝ се вълнуват от идеята да имат две деца, но в пандемията са предпочели първо да видят "какво ще стане", преди да се решат.

Kelly Rowland очаква бебе номер 2

"Искаме обаче да напомним на хората, че животът е важен. И да успееш да създадеш дете... Аз навършвам 40 г. през февруари. Да се грижа за себе си е важно", добави тя.

Коментари