Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Киану Рийвс позира пред медиите с новата си приятелка
Киану Рийвс позира пред медиите с новата си приятелка
Снимка: БГНЕС
Киану Рийвс позира пред медиите с новата си приятелка Вторник, 05.11.2019 г., 09:15 ч. Актьорът и художничката Александра Грант се появиха хванати за ръце на публично събитие в Лос Анджелис

Звездата от „Матрицата” и „Джон Уик” се появи с приятелка на публично място за първи път от десетилетия. Киану Рийвс държеше за ръка художничката Александра Грант, докато двамата се снимаха на червения килим на проява организирана от Музея на Лос Анджелис, спонсорирана от "Гучи".

В 35-годишната си кариера Киану Рийвс никога не е позирал с приятелка на червения килим. Той беше свързван през годините с различни жени, сред които Сандра Бълок и Аманда де Кадент.

През 1999 с дългогодишната си приятелка Дженифър Сайми щяха да имат дъщеря и бяха избрали името Ейва, но бебето беше мъртвородено. Сайми загина в автомобилна катастрофа малко след това на 28-годишна възраст.

55-годишният Киану Рийвс и 46-годишната Александра Грант се познават отдавна. Художничката илюстрира две от книгите на актьора през 2006 и 2011 г.

7440706.jpg

Рийвс и Грант имат и общ бизнес. Те основаха издателска къща през 2017 г.

За интимните им отношения се заговори още в средата на октомври, когато папараци ги заснеха да си тръгват от суши ресторант в Лос Анджелис. На снимките Александра е хванала Киану под ръка и е сложила глава на рамото му.

Коментари