The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Kit Harington отново ще бъде Джон Сноу
Kit Harington отново ще бъде Джон Сноу
Снимка: БГНЕС
Kit Harington отново ще бъде Джон Сноу Петък, 17.06.2022 г., 13:06 ч. Разработва се продължение на "Игра на тронове"

Нов сериал от света на “Игра на тронове” е в процес на разработка. Според информацията става дума за спин-оф, като Kit Harington вече се е съгласил да се завърне в ролята си на Джон Сноу в продължението.

В новата продукция предполагаемо ще се разказват събития, случили се след историята в “Игра на тронове”. Това е нова посока, тъй като досега се обсъждаха няколко варианта за сериали предистория, като първият такъв проект, “Домът на Дракона”, очакваме да дебютира през август. За разлика от предисторията, спин-офът продължение дава въможност за завръщане и на други актьори от оригиналния състав на хитовия сериал, които оцеляха и последния осми сезон. 

За участието си в “Игра на тронове” Harington два пъти беше номиниран за награда “Еми”, а миналата година стана част и от киновселената на Marvel с роля във филма “Вечните”. Актьорът през декември призна в интервю, че дълго време се е бунтувал срещу това кариерата му да мине под знака на ролята му като Джон Сноу, но сега вече се е примирил с това и дори изпитва гордост. 

 

Коментари