Кои са най-ценните играчи на Копа Америка 2021

Копа Америка 2021 е в разгара си, а в надпреварата участват едни от най-добрите футболисти в света.

05 юли 2021
social

 Копа Америка 2021 е в разгара си, а в надпреварата участват едни от най-добрите футболисти в света. Футболни сили като Бразилия, Аржентина, Уругвай и Чили са сред фаворитите, макар букмейкърите да предрича, че именно Бразилия ще спечели този страхотен турнир.

Някои от най-ценните играчи в света са в центъра на случващото се на зеления килим в Южна Америка. Отбори като Аржентина и Бразилия, наред с много други, са пълни с талантливи и скъпи играчи, които в момента играят за някои от най-големите клубове в света.

 

  1. Каземиро - 70 милиона евро (Бразилия / Реал Мадрид)

Каземиро е сред най-добрите дефанзивни халфове в света. Той е известен със способността си да разбива играта и да възстановява притежанието на топката за своята страна. 29-годишният футболист подобри и техническите аспекти на играта си в Реал Мадрид, и е един от най-големите активи на Бразилия в Копа Америка 2021. Той осигурява помощ за защитата  и позволява на нападателите да играят със свобода, Притежава мощен удар и не се притеснява да тества вратари от далечен обсег с удара си. Ще играе в Реал Мадрид до 2023 година и е от решаващо значение за успеха на отбора през последните години, като изигра голяма роля във всичките му четири триумфа в Шампионската лига през последното десетилетие.

 

  1. Маркиньос - 75 милиона евро (Бразилия / Пари Сен Жермен)

Един от най-добрите бразилски централни защитници, Маркиньос се утвърди като един от най-перспективните играчи във футбола през последните години. Той е един от най-гъвкавите защитници в света и може да играе и като десен бек или в дефанзивна полузащита.

В същото време има и способността да вкарва важни голове за отбора си. През миналия сезон той вкара шест гола за ПСЖ. Маркиньос притежава страхотни технически способности и е уверен с топката в краката си. Освен че е страхотен защитник и дори реализатор, футболистът е и отличен разпространител на топката. Въпреки че не е най-високият защитник, невероятният му скок му позволява да доминира във въздушните дуели. Настоящият договор на Маркиньос с ПСЖ изтича през 2024 година.

 

  1. Лаутаро Мартинес - 80 милиона евро (Аржентина / Интер Милано)

За Лаутаро Мартинес предстои страхотен сезон с Интер Милано. Поразителното му партньорство с Ромелу Лукаку беше от основно значение за триумфалната кампания в Серия А за нерадзурите. 23-годишният талант вкара 19 гола и осигури 11 асистенции в 48 мача за Интер през сезон 2020-21. Той е и първият нападател на Аржентина в последно време, след като измести Серджо Агуеро. Няколко европейски гиганта регистрираха интерес към младия нападател, който е в Интер до 2023 година.

 

  1. Лионел Меси - 80 милиона евро (Аржентина / Барселона)

Един от най-великите футболисти на всички времена, Лионел Меси днес е на 33 години. Меси завърши кампанията 2020-2021 в Ла Лига като водещ голмайстор с 30 гола в 35 мача.

Очакванията са той да даде всичко от себе си на Копа Америка 2021. Отборът на Лионел Скалони до голяма степен ще зависи от креативността на играча от Барселона, за да измине целия път на турнира в много силна конкуренция. Според специалистите Меси ще удължи договора си в Барселона. Ако това е така, той вероятно ще прекара остатъка от игралната си кариера в единствения клуб, за който е играл.

 

  1. Неймар Младши - 100 милиона евро (Бразилия / Пари Сен Жермен)

Критиците казват, че Неймар Младши губи годините си на върха, играейки за Пари Сен Жермен в Лига 1 и че трябва да се премести в по-конкурентна лига. Но истината все пак е, че именно Неймар изигра най-голяма роля за превръщането на Пари Сен Жермен в европейска футболна сила. Бразилецът вкара 17 гола и осигури 11 асистенции за Пари Сен Жермен в 31 мача през изминалия сезон. Той беше възнаграден с нов договор и сега е обвързан с клуба до 2025 година. Неймар безспорно един от най-добрите нападатели в света в момента. Гледането на играта му е абсолютна радост за феновете и шанс за печеливши залагания на всеки любител на спортните залози.

 

Докато Копа Америка все още тече, а Евро 2021 върви към апогея си, букмейкърите вече приемат атрактивни залози за всички дербита от Висшата лига. Тя ще стартира в средата на август и ще продължи до май догодина.

Photo: https://www.freepik.com/

"Агенция Атлантик" ЕООД не носи отговорност за дейността на сайта, който е информационен относно дейността на сайтовете, организиращи хазартни игри, за съдържанието на сайта, за други сайтове чрез препратките, които съдържа и пр.

Новини