Кой е мистериозният мъж на бала Мет Гала?

Не, не е Jared Leto

03 май 2022
social
Снимка от БГНЕС

В началото на седмицата, поне за малко, модата и светският блясък, бяха на фокус заради бала Мет Гала. Много известни личности от света на шоубизнеса преминаха по червения килим в облекла, подчинени на темата “Позлатен блясък”. 

Eдин от най-атрактивните гости обаче прикова вниманието на интернет не само заради нестандартната си визия, но и защото всички помислиха, че това е актьорът и музикант Jared Leto.

Всъщност в странния сребърен костюм беше самопровъзгласилият се за “творчески директор” и “пристрастен към модата” активист от Швеция Fredrik Robertsson, който в статия на сп. Vogue от 2019 г. беше описан като “невероятен мистериозен мъж”.  

В профила си в Instagram Robertsson публикува снимка от появата си на Мет Галата и добави коментар, с който интернет обществото се съгласи напълно: “Не мога да повярвам, че това съм аз”. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Fredrik Robertsson (@fredrikrobertsson)

Самият Jared Leto също присъстваше на дефилето на звездите. Той се разходи пред фотографите малко след изявата на Robertsson, но в компанията на двойник - дизайнерът Alessandro Michele. Двамата бяха облечени в еднакви костюми, с еднакви прически и аксесоари.

 9378914.jpg

Ето и някои забавни коментари по темата: 

Новини