Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Кой кого - Johnny Depp обвини в домашно насилие бившата си
Кой кого - Johnny Depp обвини в домашно насилие бившата си
Кой кого - Johnny Depp обвини в домашно насилие бившата си Сряда, 22.05.2019 г., 10:00 ч. Актьорът твърди още, че Amber Heard, която първа го обвини в малтретиране, е нарисувала с грим синините по лицето си

Johnny Depp отрича да е малтретирал бившата си съпруга Amber Heard, а напротив - твърди, че той е бил жертва на домашно насилие.

В нови съдебни документи по делото за клевета на актьора срещу Heard, което е за 50 милиона долара, Depp обвинява бившата си жена, че е инсценирала насилие, като си е нарисувала синини по лицето с грим. Адвокатът на Amber отрича обвиненията към своята клиентка.

Depp заведе дело за клевета срещу актрисата, след като през декември тя разказа пред "The Washington Post", че е била жертва на домашно насилие преди и по време на брака им. Heard поиска съдът във Вирджиния да отхвърли делото на Depp, което доведе до новата жалба от холивудската звезда спрямо бившата му.

Johnny Depp е категоричен “Никога не съм малтретирал Heard или която и да е друга жена". "Тя беше извършителят, а аз жертвата. При смесване на амфетамини и други лекарства с алкохол, госпожа Heard е извършвала безбройни актове на домашно насилие срещу мен. Някои от тях са ми оставяли сериозни телесни повреди. А понякога това се е случвало и в присъствието на трети лица", заявява актьорът.

В свое изявление пред списание “People” адвокатът на Amber заявява: "Доказателствата по този случай са ясни - Johnny Depp многократно е малтретирал жена си". 

Двамата актьори се ожениха през февруари 2015 г., но през 2016 г. уредиха развода си извън съда и подписаха споразумения да не разкриват подробности за отношенията си.

Коментари