The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Комедийна звезда ще води наградите на MTV
Комедийна звезда ще води наградите на MTV
Снимка: mtv.com
Комедийна звезда ще води наградите на MTV Четвъртък, 29.04.2021 г., 10:15 ч. Церемонията за отличията ще бъде предавана на живо от Лос Анджелис

Американската комедиантка и актриса Лесли Джоунс ще бъде водеща на филмовите и телевизионни награди на MTV, които ще бъдат раздадени следващия месец.

Церемонията за отличията на MTV, отдаващи почит към най-доброто от киното и телевизията през изминалата година, ще бъде разделена на две вечери, като първата на 16 май ще бъде посветена на основните награди, а втората на 17 май ще бъде ориентирана главно към риалити форматите. 

Феновете могат да гласуват за своите фаворити до 30 април.

MTV вече оповести претендентите за наградите си

С най-много номинации - пет на брой, е телевизионната поредица "WandaVision“ от вселената на "Марвел". Сериалът с Елизабет Олсън и Пол Бетани ще се съревновава за отличията за най-добро шоу, най-добър герой, най-добро изпълнение в шоу, най-добър злодей и най-добър екранен бой.

Поредиците "Емили в Париж", "RuPaul's Drag Race" и "Момчетата" са с по три номинации в телевизионните категории.

Комедията "Борат 2" получи три номинации за отличията - за най-добър филм, пробив на Мария Бакалова и най-добро екранно дуо за Бакалова и Саша Барън Коен.

Коментари