Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Концертът на Майкъл Бубле в София се отменя
Концертът на Майкъл Бубле в София се отменя
Концертът на Майкъл Бубле в София се отменя Сряда, 17.07.2019 г., 09:17 ч. Като причини се посочват технически и логистични проблеми

Заради технически и логистични проблеми, концертът на канадския изпълнител Майкъл Бубле в София на 14-и септември се отменя, обявиха организаторите на събитието. В съобщението се казва, че причините за отмяната са "извън контрола на артиста и мениджмънта му", както и че се очаква нова дата да бъде насрочена, но през 2020 г.

Това е втората отмяна на концерта на Майкъл Бубле в България. Първо той беше обявен за ноември миналата година. След това обаче плановете се промениха и беше обявена датата 14-и септември като част от започналото през февруари негово турне, с което музикантът представя своя осми поред албум със заглавието "Love".

Всички фенове, които вече са закупили билети, ще могат да получат парите си обратно.

"Всички закупени билети за концерта могат да бъдат върнати, а сумите по тях възстановени от 22 юли 2019 до 22 декември 2019 г. в партньорската мрежа на "Ивентим“. Сумата ще може да бъде възстановена в конкретния обект, от който е взет билетът", уведомяват разпространителите на пропуските.

Билетите, закупени онлайн и платени с карта, могат да бъдат изпратени или занесени лично в централния офис, намиращ се на ул. 6-и септември 58 в София, като в рамките на 7 работни дни всеки клиент ще получи обратно пълната сума.

В случай на плащане чрез наложен платеж или по банков път, билетите се изпращат по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр и телефонен номер за връзка. Цялата сума за закупени билети се изплаща веднага при връщане на билетите в централния офис на "Ивентим“ на посочения по-горе адрес.

Коментари