The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Котарак получава лична карта на запалянко за Мондиала
Котарак получава лична карта на запалянко за Мондиала
Котарак получава лична карта на запалянко за Мондиала Вторник, 13.03.2018 г., 09:05 ч. Пухкавият Ахил ще бъде официалният гадател за Световното първенство по футбол в Русия

Котаракът от Ермитажа Ахил, на когото предстои да предсказва резултатите от Световното първенство по футбол в Русия тази година, получи своя лична карта на запалянко за Мондиала. 

Документът ще бъде връчен тържествено на четириногия гадател. Ахил е единственият представител на животинския свят, на когото е оказана подобна чест. 

През лятото на 2017-а година Ермитажът отказа да предаде Ахил на нов стопанин, за да може той да предсказва резултатите от футболните срещи на националните отбори тази година. 

Белият котарак правилно отгатна резултатите на три от четири футболни срещи в рамките на Купата на конфедерацията, които се проведоха в Санкт Петербург, в това число началния и финалния двубой. 

Естествената глухота помага на гадателските способности на Ахил, благодарение на която той не се разсейва от шума по време на гадателските си сесии.

 

Коментари