Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Крис Хемсуърт дари 1 милион за борба с пожарите в Австралия
Крис Хемсуърт дари 1 милион за борба с пожарите в Австралия
Снимка: facebook
Крис Хемсуърт дари 1 милион за борба с пожарите в Австралия Вторник, 07.01.2020 г., 17:36 ч. Актьорът последва примера на други знаменитости, които дариха средства за борба с опустошителните пожари

Актьорът Крис Хемсуърт дари 1 милион долара в подкрепа на борбата с горските пожари, които опустошават родината му Австралия.

Оповестявайки щедрото дарение от името на семейството си в Инстаграм, 36-годишният Хемсуърт е призовал и почитателите си да направят всичко възможно, за да подпомогнат спасителните екипи и пожарните служби, които се борят с огнената стихия.

Крис Хемсуърт последва примера на австралийската звезда Никол Кидман и съпруга ѝ Кийт Ърбан, и на американската певица Пинк, които дариха по 500 000 долара в подкрепа на усилията на местните пожарникари.

Междувременно в. "Дейли стар" съобщи, че дарение в размер на 500 000 долара за подпомагане на огнеборците от името на семейството си е направила и австралийската поп звезда Кайли Миноуг. Освен своя снимка на фона на красив пейзаж от Австралия, 51-годишната изпълнителка е публикувала в Инстаграм и дарителски линкове за феновете си, желаещи да се включат със средства.

Коментари