Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
"Куин" ще участват в концерт в помощ на Австралия
Снимка: БГНЕС
"Куин" ще участват в концерт в помощ на Австралия Сряда, 08.01.2020 г., 11:31 ч. Благотворителното събитие ще включва още няколко световни и местни звезди, и ще събира средства за подпомагане на потушаването на пожарите в страната

Група "Куин" с вокалиста Адам Ламбърт почти сигурно ще участва в благотворителен концерт за набиране на средства за потушаване на пожаритe в Австралия.

На фона на опустошителното бедствие в страната беше обявено, че на 16-и февруари в Сидни ще бъде организиран концерт за набиране на средства. Промоутъри вече преговарят с няколко световни и местни звезди за участие, и "Куин" са сред почти сигурните участници, още повече, че имат планиран концерт в Сидни на 15-и февруари.

Макар да няма официално потвърждение засега, китаристът Брайън Мей изрази тревога и изпрати молитви към народа на Австралия, където стотици жилища бяха унищожени, а над 20 души загинаха. Той има роднини в Австралия и се надява да се срещне с тях, когато групата посети страната следващия месец. Мей е и защитник на правата на животните и похвали "младото поколение" за усилията за спасяване на дивите животни от пожарите.

Коментари