Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Lady Gaga се завърна с нов сингъл
Lady Gaga се завърна с нов сингъл
Снимка: instagram
Lady Gaga се завърна с нов сингъл Петък, 28.02.2020 г., 09:18 ч. Със “Stupid Love” звездата напомни за характерното звучене на музиката й от началото на нейната кариера

Lady Gaga се завърна с нова музика. Звездата издаде първия си сингъл след участието си в римейка на музикалния филм "Роди се звезда" и след като спечели "Оскар" за песента към продукцията "Shallow". Последният албум на Gaga "Joanne" излезе през 2016г.

“Stupid Love” се появи с футуристично видео, в което Lady Gaga участва в битка между враждуващи народи, за да установи нов световен ред, в който водещи принципи са съчувствието, разбирателството и любовта.

Поп парчето напомня за първите хитове на Lady Gaga и първия й албум "The Fame" от 2008г.

“Stupid Love” е водещият сингъл от предстоящия шести албум на изпълнителката, за който все още не се съобщава никаква информация.

Освен в музиката поп звездата продължава актьорското си развитие. Тя ще участва във филма на Ridley Scott, посветен на модната къща на Guccio Gucci и убийството на неговия внук и наследник Maurizio. Gaga ще се превъплъти в съпругата на жертвата Patricia Reggiani.

Преди дни, Lady Gaga представи и новата си колекция гримове, част от козметичната й марка Haus Laboratories. 

Коментари