The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Lennon Gallagher тръгва по стъпките на баща си
Lennon Gallagher тръгва по стъпките на баща си
Снимка: instagram
Lennon Gallagher тръгва по стъпките на баща си Понеделник, 22.03.2021 г., 14:11 ч. Синът на Liam Gallagher ще бъде част от рок група

Lennon Gallagher тръгва по стъпките на баща си Liam. 21-годишният модел ще издаде песни с акустичната рок група Automotion, съобщи в. The Sun.

Синът на Liam Gallagher от Patsy Kensit се е вдъхновил от изявите на баща си в Oasis. От него той е научил много за музиката.

"Lennon има това сценично излъчване на рок бог - казва техен близък. - Liam е много горд. Той е слушал песните и винаги е на разположение за съвет".

Lennon е кръстен на легендарния музикант от Beatles. Той признава, че светлината на прожекторите му харесва: "Майка ми е актриса, а баща ми музикант. Харесва ми да съм пред камерата, колкото и евтино да звучи това".

Liam Gallagher е разказвал, че се срещнал с вдовицата на John Lennon, Yoko Ono, по времето, когато се родил синът му. Тогава той споделил пред нея намерението си да кръсти наследника си на покойния ѝ съпруг, а тя му отговорила, че това е "глупаво". Той обаче ѝ отвърнал, че е глупаво да се казваш Yoko и останал категоричен в решението за името на сина си.

Коментари