The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Liam Gallagher издава първа коледна песен
Liam Gallagher издава първа коледна песен
Снимка: facebook
Liam Gallagher издава първа коледна песен Понеделник, 16.11.2020 г., 15:08 ч. Според музиканта Bing Crosby би се гордял

Liam Gallagher ще издаде нов сингъл този месец. "All You’re Dreaming Of" е първия солов материал на музиканта от миналата година и ще излезе на 27-и ноември. Приходите от песента ще бъдат дарени на организация, която помага на нуждаещи се деца и младежи по време на коледните празници.

Това е първият опит на Gallagher в писането на песни за празничния сезон в края на годината. Той публикува кратък откъс от парчето в социалните мрежи и написа: ""All You’re Dreaming Of'" мигновено ще се превърне в класика, която е идеална за това време от годината. Като се има предвид годината, която имахме, се надявам това да ви върне малко от необходимата любов и надежда. Bing Crosby би се гордял". В Twitter певецът описа видеото като ""Imagine" среща "Wonderful Life"".

До създаването на песента се стига, след като още през лятото идеята е била предложена от съавтора Simon Aldred. Продуцент е дългогодишният партньор на Liam, Andrew Wyatt.

Следващия месец Gallagher ще направи и виртуален концерт, на който той ще пее на баржа, плаваща по река Темза. Шоуто "Down By The River Thames" ще бъде излъчено в интернет на 5-и декември. По-рано този месец фенове забелязаха Gallagher на репетициите.

Бившият фронтмен на Oasis наскоро обяви, че ще издаде и лимитирана версия на винил на албума си от септември 2019-а "Why Me? Why Not".

Коментари