The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Lizzo разказа за огромното влияние на Beyonce в живота ѝ
Lizzo разказа за огромното влияние на Beyonce в живота ѝ
Снимка: БГНЕС
Lizzo разказа за огромното влияние на Beyonce в живота ѝ Сряда, 29.06.2022 г., 16:25 ч. Изпълнителката на "About Damn Time" е сред най-големите фенове на мегазвездата

Lizzo призна, че е сред най-големите фенове на Beyonce. Изпълнителката на "About Damn Time" участва тази седмица в шоуто на James Corden и конкретно в неговия сегмент "Carpool Karaoke". Тя нарече Beyoncé нейната “Северна звезда” и обяви, че е кръстила флейтата си Sasha, на алтер-егото на Beyoncé, Sasha Fierce. Lizzo разказа пред Corden за огромното влияние, което мегазвездата е оказала в живота и кариерата ѝ, макар двете никога да не са се срещали.

"Когато бях срамежлива и си мислех, че не съм готина, и когато ме тормозеха, слушах Beyoncé в стаята си и това ме транспортираше. Тогава усещах нещо. Чувствах, че животът ми ще стане по-хубав”, каза Lizzo и призна, че музиката на известната ѝ колега дори ѝ е помогнала да се справи с депресията, особено албума "B'Day", който слушала нон-стоп, след като напуснала колежа. 

"Пеех си “B'Day” през цялото време и си мислех “ще бъда певица, ще бъда певица”. Начинът, по който нейната музика кара хората да се чувстват е точно този, по който искам да се чувстват, когато слушат моята музика”, споделя Lizzo. 

След участието си в предаването тя написа в Twitter: "Надявам се Beyoncé да гледа моето “carpool karaoke” тази вечер”.

Lizzo изпълни хита си “About Damn Time” на наградите BET в неделя. Песента е от предстоящия ѝ нов албум “Special”. Тя излезе на сцената в златен костюм и стартира изявата си със соло на флейта.

 

Коментари