The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Lizzo ще получи почетната награда “Шампион на публиката”
Lizzo ще получи почетната награда “Шампион на публиката”
Снимка: BGNES
Lizzo ще получи почетната награда “Шампион на публиката” Понеделник, 14.11.2022 г., 15:27 ч. Звездата е модел за подражание и вдъхновение за феновете си

Носителката на “Грами” и “Еми” Lizzo ще получи почетната награда “Шампион на публиката” на церемонията за връчване на отличията “Изборът на публиката”. Признанието е не само за нейната музика, но и за нейната кауза и послание към феновете - да обичат себе си и да приемат телата си независимо от тяхната форма и размери. 

“Lizzo е не само невероятно талантлива изпълнителка, но също така и модел за подражание и вдъхновение за почитателите си по целия свят”, казват организаторите на наградите, които се връчват след гласуване на феновете. 

Lizzo ще получи специалното отличие на церемония на 6-и декември в Санта Моника.

Звездата е номинирана в четири категории за “Изборът на публиката” - за изпълнителка на годината, за песен с хита “About Damn Time”, за албум  със “Special” и за знаменитост в социалните мрежи. 

Миналата седмица излезе трейлър на документалната продукция “Love, Lizzo”, която ще излезе в една от стрийминг платформите на 24-и ноември.

Коментари