Лятото идва с “Cool Me Down”

Новата гореща колаборация е между DJ Gromee и румънската звезда INNA

24 април 2021
social
Снимка от Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Тази година лятото стартира по-рано, благодарение на новата гореща колаборация от водещия полски продуцент и DJ Gromee и румънската звезда INNA - “Cool Me Down”.



Изключително щастлив съм, че имах възможността да направя песен заедно с INNA и че най-накрая можем да я споделим със света. Надявам се когато слушате “Cool Me Down”, да се почувствате все едно сте на най-готиното лятно парти!“, споделя Gromee.

Познат като “полската машина за хитове“, Gromee има 10 платинени сингъла в родната му страна, а музиката му е стриймвана над 73 милиона пъти в Spotify и 150 милиона пъти в YouTube.

INNA е един от най-вълнуващите гласове в музикалния денс свят, благодарение на международните си хитове “Hot”, “Sun Is Up” и “Déjà vu” и колаборациите си с едни от най-големите световни звезди - Pitbull, Flo-Rida, Daddy Yankee, Juan Magan, J Balvin, Yandel и др.

През 2012 г. INNA става първият и единствен артист-жена, достигнал 1 милиард гледания в YouTube.

Сингълът й “Flashbacks” също постигна страхотен успех в националните и международните радио чартове в Румъния (#1), Русия (#1), България (#10), Украйна и Турция, a в момента е и #55 в Shazam Global с над 1 милион стрийма в Spotify и 12 милиона гледания в YouTube.

Новини