Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Мадона има антитела срещу коронавируса
Мадона има антитела срещу коронавируса
Снимка: Facebook
Мадона има антитела срещу коронавируса Събота, 02.05.2020 г., 08:47 ч. През март Мадона записа видеобръщение в своя Twitter, в което тя бе седнала гола във вана с листенца рози, видеото бе озаглавено “Не на дискриминацията – Ковид-19“.

Мадона съобщи в Instagram, че в организма ѝ са открити антитела срещу коронавируса.

“Тези дни си направих тест и разбрах, че имам антитела, затова утре тръгвам на дълго пътешествие с кола, ще отворя прозореца и ще поема въздух, пропит с COVID-19”, заяви 61-годишната изпълнителка.

В същия пост тя взе да разсъждава за човешката природа. “Учудва ме, колко силно ни вълнува какво мислят другите за нас, как да ги предразположим и как да излезем прави от спора. Ненавиждам себе си за такава низост. Искам да се отскубна от робството на преживяванията”, написа Мадона.

През март Мадона записа видеобръщение в своя Twitter, в което тя бе седнала гола във вана с листенца рози, видеото бе озаглавено “Не на дискриминацията – Ковид-19“. "Ковид-19 не се интересува колко пари имаш, колко известен, забавен и умен си, къде живееш, на колко години си и какъв разказвач си", казва певицата от ваната. "Той е велик уравнител <...> ако корабът потъва, то тогава потъват и всички, които се намират на него", добавя тя.

Коментари