Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Мадона отменя концерти заради "непосилна болка"
Мадона отменя концерти заради
Мадона отменя концерти заради "непосилна болка" Четвъртък, 28.11.2019 г., 16:18 ч. Кралицата на попа е известна с това, че не обича да отменя концерти и много рядко е прибягвала до такава стъпка в цялата си 37-годишна кариера

Мадона отменя три концерта от турнето си в Бостън по нареждане на лекарите й заради "непосилна болка", съобщи певицата в "Инстаграм" профила си.

В публикацията си тя моли феновете й да извинят това непредвидено стечение на обстоятелствата и обяснява, че да излиза на сцената всяка вечер й носи огромна радост и приема отмяната на концерти като вид наказание за себе си.

"Болката, която изпитвам в момента, обаче е непосилна и трябва да си почивам и да следвам предписанията на лекарите, за да мога да се върна по-силна и по-добра и да продължа пътуването на Madame X заедно с всички вас", допълва американската поп звезда.

Ден преди това съобщение певицата публикува в "Инстаграм" видео как си взема "обичайната ледена вана за множеството ми наранявания", внушавайки, че усилията по настоящото турне, с което представя последния си албум Madame X, имат своите последствия върху тялото на 61-годишната изпълнителка.

В това турне Мадона избягва големите концертни зали за сметка на гостувания в по-малки местни локации. Очаква се следващите й изяви да са четири концерта във Филаделфия, които ще започнат на 7 декември, след което й предстоят седем в Маями. В края на януари я очакват и 15 вечери в Лондон, следвани от други 13 в Париж.

_43.jpg

Кралицата на попа е известна с това, че не обича да отменя концерти и много рядко е прибягвала до такава стъпка в цялата си 37-годишна кариера, отбелязва Би Би Си.

Коментари