Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Мадона пак отложи концерт
Мадона пак отложи концерт
Снимка: БГНЕС
Мадона пак отложи концерт Неделя, 26.01.2020 г., 08:23 ч. 61-годишната певица е принудена да отложи първият от общо 15 концерта в Лондон. Шоуто трябваше да се състои в понеделник.

Мадона отложи първото от турнето си „Мадам Х“ шоу в Лондон заради стара контузия. Певицата ще послуша личния си лекар, който я е посъветвал да си почива.

61-годишната певица е принудена да отложи първият от общо 15 концерта в Лондон. Шоуто трябваше да се състои в понеделник.

В съобщение до феновете си Мадона обяснява: "Както всички знаете, имам стари контузии, които започнаха да се обаждат в началото на турнето. Винаги трябва да слушам тялото си и да поставям здравето си на първо място. Последното нещо, което искам да направя, е да разочаровам феновете си. Както винаги всеки, който има закупен билет, ще получи парите си обратно".

На уебсайта на "Ticketmaster" има съобщение, потвърждаващо, че концертът на 27 януари е отменен.

Въпреки съобщението до феновете ѝ, Мадона написа и в профила си в Instagram: „Моля, прости ми този неочакван обрат на събитията. Шоуто ми носи толкова много радост, затова отмяната му е наказание за мен.

Изпитвам ужасна болка вследствие на контузията и лекарите ме посъветваха да почивам. Само така ще се върна по-силна на сцената, за да продължим заедно пътуването на Мадам Х с всички вас".

Коментари