Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Мадона забранява мобилните телефони на концертите си
Мадона забранява мобилните телефони на концертите си
Снимка: БГНЕС
Мадона забранява мобилните телефони на концертите си Четвъртък, 12.09.2019 г., 09:31 ч. Певицата е категорична, че ако някой бъде заловен със записващо или снимащо устройство, ще бъде изгонен от залата

Мадона определи строги правила за феновете си, ако не искат да бъдат изгонени от концертите й. 

„Ако някой използва мобилен телефон на концерти ми, ще бъде изхвърлен от концертната зала“, каза Мадона в изявление по повод 14-ия си студиен албум със символичното име "Madame X".

Певицата иска да направи на турнетата си възможно най-добри, затова този път стигна до крайности.

„Използването на мобилни телефони, смарт часовници, камери и подобни устройства няма да бъде позволено по време на концертите. Трябва да резервирате мястото си предварително, за да влезете в сградата, а след като билетите ви заради мобилни телефони са анулирани, няма да можете да ги използвате“, се казва в изявлението. 

Мадона ще ангажира компанията „Yondr“, която ще осигури заключващи се чанти за телефон, които могат да бъдат отключени след концерта. 

Някои фенове са се съгласили с молбата й, вярвайки, че певицата иска концертът да бъде „почувстван“, а не постоянно да се гледа в телефона.  

Наскоро Мадона се оплака от вредите, нанасяни от мобилните телефони, защото вярва, че те са я отдалечили от децата й. Синът й Дейвид беше лишен от телефона си, защото, както казва майка му, децата й са били обсебени от снимките на други хора и са започнали да се сравняват с тях.

 

Коментари