The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Madonna е най-богатата дама в музиката
Madonna е най-богатата дама в музиката
Madonna е най-богатата дама в музиката Четвъртък, 12.07.2018 г., 10:20 ч. Kylie Jenner пък е най-младата жена, която влиза в класацията на “Forbes” за най-богатите жени в САЩ, които сами са натрупали състоянието си

Madonna е номер 1 сред музикалните звезди в класацията на списание “Forbes” за най-богатите жени в САЩ, които сами са натрупали състоянието си. Кралицата на поп музиката е заработила 560 милиона долара, голямата част от които идват от концертна дейност.

След нея е канадската дива Céline Dion с приходи от 430 милиона, Barbra Streisand е трета с 370 милиона, а Beyoncé и Taylor Swift оформят челната петица при дамите от музикалния бранш.

Риалити звездата Kylie Jenner пък е най-младата жена, която влиза в класацията на “Forbes” и е на път да стане милиардер. Наследницата на клана Kardashian-Jenner се нарежда на 27-мо място. 20-годишната Kylie има своя козметична компания, която само 2 години след създаването си, се оценява на близо 800 млн. долара. За сравнение - сестра й Kim Kardashian West притежава 350 милиона долара. Младата красавица има милиони последователи в социалните мрежи, а следвайки нейния пример, хиляди жени се подлагат на пластични операции за уголемяване на устните. Няколко дни преди излизането на класацията обаче Kylie Jenner съобщи, че е премахнала имплантите от устните си и публикува своя снимка в Instagram за доказателство.

Твърдението на "Форбс", че сама е постигнала богатството си, стана повод за остри критики. След излизането на новия брой на списанието, мнозина припомниха, че е наследница на богата фамилия и твърдението, че сама е постигнала всичко, далеч не е вярно.

Първите десет места в класацията на "Forbes" са заети от бизнесдами, като единствената популярна личност сред тях е Oprah Winfrey на шестата позиция със състояние от 3,1 милиарда долара.

Коментари