The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Madonna подкрепи Kamala Harris
Madonna подкрепи Kamala Harris
Снимка: facebook
Madonna подкрепи Kamala Harris Неделя, 11.10.2020 г., 11:19 ч. И не пропусна Мухата върху главата на Mike Pence

Madonna изрази подкрепата си за Kamala Harris след дебата между кандидатите за вицепрезидент на САЩ тази седмица. 

Певицата сподели видео с избрани моменти от словесната битка между демократа и републиканеца и настоящ вицепрезидент Mike Pence, в която той постоянно прекъсва опоненката си. 

Въпреки мнението на някои критици, че физиономиите на Harris по време на дебата са били снизходителни, Madonna изтъкна, че “ако Kamala беше мъж, никой нямаше да коментира реакциите и израженията й”: “Нима хората се фокусират върху физиономиите на Trump?? Които са отвратителни и груби винаги, когато той говори. Това е още един пример за сексизма и расизма в САЩ”, пише звездата.  

Madonna не пропусна да изрази и крайно негативното си мнение спрямо Pence. Както множество потребители в социалните мрежи, и тя не пропусна мухата, която кацна на главата му по време на дебата: “Мухата знаеше точно къде да се приземи. Кацна върху л….. Знаците са навсякъде. Будните хора ги виждат”, коментира певицата. 

"Kamala е интелигенет, състрадателен, добре говорещ лидер, който защитава справедливостта и равните права за всички хора”, казва Madonna в публикацията си. 

Коментари