Madonna разкри подробности около автобиографичния си филм

Певицата е автор на сценария и режисьор на все още неозаглавената лента

28 юли 2022
social
Снимка от facebook

Само няколко дни след като Madonna стана най-номинирания артист в историята на видеонаградите на MTV, певицата реши да разкрие повече подробности за автобиографичния си филм, в който главната роля е поверена на Julia Garner. 

В интервю за Variety, Madonna обсъди решението си да вземе своя биографичен филм в свои ръце с думите: 

„Имах невероятен живот, затова ще направя и невероятен филм. През годините много хора се опитваха да правят филми за мен. Най-често това бяха мъже, които не обичат жените. Затова реших да сложа крака си на вратата и да кажа: “Никой, освен мен няма да разкаже моята история!”

Мадона е автор на сценария, като освен това ще бъде и режисьор на филма. 

През 2020 г., когато певицата за първи път спомена за намеренията си за филма, тя разкри:  

„Искам да предам невероятното си житейско пътешествие, като артист, музикант, танцьор и като човек, който се опитва да си проправи път в живота. Фокусът на този филм винаги ще бъде музиката. Музиката ме караше да продължавам напред, а изкуството ме държеше жива!  Има толкова неразказани и вдъхновяващи истории, а кой друг би могъл да ги разкаже по-добре от мен?”

Името на автобиографичният филм на Madonna все още не е обявено официално, а предложението за главната роля към Julia Garner бе разкрито малко по-рано този месец, след много дълъг процес на прослушване.

8913832.jpg

Новини