Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Madonna ще пее на "Евровизия 2019"
Madonna ще пее на
Madonna ще пее на "Евровизия 2019" Вторник, 09.04.2019 г., 09:35 ч. Представители на певицата потвърдиха участието й в Израел през май

Поп звездата на Madonna ще бъде специалният музикален гост на тазгодишния конкурс "Евровизия". Организаторите на събитието и представителите на певицата потвърдиха, че тя ще изпълни две песни в рамките на шоуто следващия месец в Тел Авив.

Израел беше избран за домакин на "Евровизия 2019", след като Netta спечели миналогодишния конкурс в Португалия с песента си "TOY". Тазгодишнoто шоу и местоположението предизвикаха буря от протести на активисти, които призоваха изпълнителите да бойкотират конкурса, заради отношението на Израел към палестинските му съседи.

Според информация в медиите бизнесменът Sylvan Adams е поел разходите на суперзвездата и е подсигурил 1 милион долара хонорар за участието й.

Madonna е посещавала два пъти еврейската държава по време на турнетата си през 2009 и 2012 г. Тя също така е последователка на юдейското мистично учение Кабала. През последните няколко месеца звездата работи по нов албум.

 

Коментари