The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Майкъл Болтън идва в София
Майкъл Болтън идва в София
Майкъл Болтън идва в София Сряда, 13.03.2019 г., 18:04 ч. Концертът на звездата е на 18 юли в зала 1 на НДК

Кралят на баладата Майкъл Болтън се завръща в България с голям концерт в зала 1 на НДК. Спектакълът му ще разтопи сърцата на 18 юли. Американецът пристига по покана на Националния дворец на културата.

Пропуските за Майкъл Болтън ще са в продажба от петък и ще струват между 55 и 95 лв. Носителят на две награди „Грами“ пристига у нас с чисто нов албум А Symphony of Hits, който отбелязва половинвековното му присъствие на сцена. Тавата излезе на 8 февруари и събира най-големите му хитове с нови аранжименти, презаписани в Австралия с помощта на Западноавстралийската филхармония.

Програмата на НДК до края на годината предвижда множество концерти и изяви, съобщи още ръководството. Председателят на Съвета на директорите Борислав Велков отбеляза, че Марио Бионди, италианският певец с най-отличителния и чувствен глас за соул музиката, пристига в София на 18 октомври в зала 1 на НДК.

Друго знаково събитие е отбелязването на 75-годишнината на легендата на българския рок – Кирил Маричков, с концерт на "Фондацията". На 30 октомври почитателите на българския рок ще празнуват рождения ден на фронтмена на групата с емблематичните песни на "Щурците", "ФСБ", Дони, Б.Т.Р. и ТЕ.

НДК предвижда през топлите месеци да създаде пространство за култура в близост до сградата.

Снимка: БГНЕС

Коментари