Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Майкъл Бубле издава нов албум
Майкъл Бубле издава нов албум
Майкъл Бубле издава нов албум Вторник, 16.10.2018 г., 10:05 ч. "Love" ще бъде пуснат следващия месец и ще е нещо като подарък за лоялни фенове

Майкъл Бубле заяви, че няма планове да се оттегля, след като даде интервю, публикувано в събота в „Дейли Мейл“. В него той говори за напускане на музикалната индустрия заради битката на сина си Ноа с рак на черния дроб, съобщава БГНЕС.

Синът му, който сега е на 5 години, беше диагностициран с рак на 3-годишна възраст през 2016 г. В момента е в ремисия.

В интервюто за „Дейли Мейл“, Майкъл Бубле обяви, че това е последното му интервю, че е записал идеалния албум и вече може да се оттегли, когато е на върха.

Изпълнителят на “Crazy Love” добавя, че преживяното е променило начина, по който възприема живота, и иска да се фокусира върху семейството си - съпругата си Луизиана Лопилато, Ноа и двете им други деца, двегодишния Елайъс и двумесечната Вида.

По повод новия си албум "Love", който ще бъде пуснат следващия месец, Бубле казва, че той е нещо като подарък за лоялни фенове.

Междувременно представител на Бубле заяви, че певецът се оттегля за кратко време от музикалната сцена. Според него думите на Бубле са разбрани погрешно.

Коментари