The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Måneskin представиха новия си сингъл "Supermodel"
Måneskin представиха новия си сингъл
Снимка: Sony Music/Вирджиния Рекърдс
Måneskin представиха новия си сингъл "Supermodel" Петък, 13.05.2022 г., 14:06 ч. Първото изпълнение на живо ще бъде утре вечер на финала на Евровизия

Måneskin представиха новия си сингъл "Supermodel". Песента е първа за италианските звезди за тази година и следва "Mammamia", която беше издадена през октомври.

Новото парче от групата са написали в Лос Анджелис, а за вдъхновение са послужили многото "образи", които са срещнали по време на престоя си там. Продуцент е Мax Martin.

“Понякога се изненадвахме, но в същото време бяхме заинтригувани от това колко много им пука на хората за идеята за "знаменитост" и статус, и колко са обсебени от външния си вид и това какви връзки имат. Започнахме да си изграждаме образа на един супермодел. Тя е готина, забавна и социална, а в същото време има проблеми, крие тъгата си и пристрастяването си. Някак я обичаш, защото знае как да се забавлява, но в същото време ти се иска да я избягваш, защото може да ти навлече проблеми”, обясняват от бандата за песента.

Måneskin ще изпълнят за първи път на живо "Supermodel" на финала на Евровизия утре вечер. Песенният конкурс се провежда в Торино, Италия, именно след победата на рок групата миналата година, която дойде след категоричен вот за тях от публиката.

Коментари