Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Марго Роби облича роклята на Барби
Марго Роби облича роклята на Барби
Марго Роби облича роклята на Барби Сряда, 09.01.2019 г., 16:06 ч. Австралийската актриса ще се превъплъти на големия екран в ролята на любимата детска кукла

Австралийската актриса Марго Роби ще се превъплъти на големия екран в ролята на световноизвестната кукла Барби, съобщават Франс прес и Ройтерс.

Играчката Барби, която тази година навършва 60 години, се появи в около тридесет анимационни филма, които досега никога не бяха излизали на голям екран. Проектът с пълнометражната Барби лента ще бъде осъществен с помощта на новосъздадената филмова къща на американската компания за играчки "Мател" - "Мател филмс". Копродуцент ще бъде компанията "Лъки чап ентъртейнмънт", собственост на Марго Роби.

През годините на пазара се появиха най-различни кукли Барби, от различни раси, с различен цвят на кожата, косата и очите. Но за нейния екранен дебют тя ще бъде представена от снажна блондинка със сини очи, каквато е Марго Роби.

_13.jpg

"Много съм горда, че ми беше поверена главната роля и продуценството на филм, който съм сигурна, че ще грабне сърцата на децата и на публиката от цял свят", споделя австралийската актриса.

Марго Роби е на 28 години и има зад себе си дълга филмова кариера с двайсетина ленти, сред които "Кралицата на Шотландия", "Отряд самоубийци", "Вълкът от Уолстрийт" и "Аз, Тоня", за която получи две номинации Оскар за най-добра актриса.

Над един милиард кукли Барби са били продадени от първата поява на куклата в Салона на играчката в Ню Йорк на 9 март 1959 година, отбелязват световните агенции.

Коментари