Margot Robbie и Ryan Gosling са истински Барби и Кен

Нови кадри от снимачната площадка на филма "Барби"

29 юни 2022
social
Снимка от БГНЕС

Margot Robbie и Ryan Gosling продължават да предизвикват медиен интерес с ярките си дрехи и руси коси. Двамата се превъплъщават в куклите Барби и Кен за предстоящия филм “Барби”.  

Актьорите бяха заснети във Венис Бийч, Калифорния, облечени с неонови спортни екипи и кънки в стил 80-те години на миналия век, реплика на облеклото на популярните детски играчки от периода. 

Новите снимки са допълнение към по-рано разпространените папарашки фотографии на Robbie като куклата Барби, изцяло облечена в ярко розово, излизаща от караваната си на снимачната площадка. 

За първи път снимка на актрисата в новата ѝ роля беше публикувана официално през април. На нея тя се усмихва зад волана на розовия кабриолет на Барби.  

Преди повече от седмица и Gosling направи дебюта си като Кен, като от Warner Bros. споделиха кадър с 41-годишния актьор застанал пред къщата на Барби. 

“Барби” се очаква в кината на 21 юли 2023 г. Режисьор на филма е номинираната за “Оскар” Greta Gerwig, която е също и сред авторите на сценария. В звездния актьорски състав влизат също Kate McKinnon, America Ferrera, Simu Liu, Will Ferrell и Issa Rae.

 

Новини