Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Mariah Carey пусна ново видео на “All I Want for Christmas Is You”
Mariah Carey пусна ново видео на “All I Want for Christmas Is You”
Снимка: кадър YouTube
Mariah Carey пусна ново видео на “All I Want for Christmas Is You” Петък, 20.12.2019 г., 08:27 ч. Клипът пресъздава детското вълнение за празника и магията, която носи Коледа

Mariah Carey представи ново видео на коледния си хит “All I Want for Christmas Is You”. Премиерата на съвременната визуализация на 25-годишната празнична класика се състоя в специално излъчване на живо в сайта за видеосподеляне YouTube, в което певицата отговаряше на въпроси на фенове до излизането на клипа в полунощ, американско време.

Оригиналното видео включва кадри в стил домашен видеоклип от 90-те години, които показват как певицата се настройва за празничния сезон с игри в снега и сцени в уютна домашна обстановка до елхата със запалена камина.

Новата версия е режисирана от Joseph Kahn и пресъздава детското вълнение за празника и магията, която носи Коледа. В началото момиченце наблюдава Carey, която е като манекен във витрина на магазин. Врата в декора се отваря и разкрива истинска зимна страна на чудесата с Дядо Коледа, който кара ски, танцуващи войници играчки и огромни захарни бастунчета.

“Искахме да създадем модерна класика", каза Carey по време на излъчването в интернет и допълни "Това е като обратното на оригиналния клип. Има много повече продукция".

“All I Want for Christmas Is You” през годините се утвърди като най-стриймваната коледна песен през декември. Тази година песента за първи път оглави класацията Billboard Hot 100 и се превърна в 19-я сингъл на Mariah Carey на върха на американския чарт. По-рано този месец беше излъчен и малък документален филм за изпълнението, включващо интервюта с певицата и нейните партньори в създаването на сингъла.

За втори път тази година “All I Want for Christmas is You” се сдобива с нов клип - през ноември Carey пусна версия на оригиналната визуализация, включваща непоказвани кадри от заснемането на видеото.

Коментари