The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Martin Garrix, Bono и The Edge пеят химна на Евро 2020
Martin Garrix, Bono и The Edge пеят химна на Евро 2020
Снимка: Sony Music/Вирджиния Рекърдс
Martin Garrix, Bono и The Edge пеят химна на Евро 2020 Петък, 14.05.2021 г., 14:30 ч. Премиерата на "We Are The People" се състоя на огромни екрани на стадион "Уембли" в Лондон

Звездата на електронната музика Martin Garrix, вокалистът на U2 Bono и китариста на групата The Edge представиха официалната песен на Европейското първенство по футбол "We Are The People". Премиерата на видеото се състоя на огромни екрани на стадион "Уембли" в Лондон.

"Създаването на музика за едно от най-големите спортни събития в света заедно с Bono и The Edge беше изключително преживяване. Много се гордея от това, което направихме заедно и много се вълнувам най-после да споделя резултата със света", казва нидерландският DJ.

Garrix започнал работа по песента, след което Bono добавил текст, а The Edge добавил своята китара към музиката.

"We Are The People" трябва да настрои феновете за важното първенство, което беше отложено с година заради пандемията. Самите футболисти също са допринесли за съставянето на официален плейлист на UEFA EURO 2020 под ръководството на Garrix. Списъкът с песните ще бъде достъпен във всички големи платформи за стрийм на музика.

Първият мач от Евро 2020 между Турция и Италия ще бъде в Рим на 11-и юни, а финалът ще се проведе на "Уембли" в Лондон на 11-и юли.

Коментари