The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Мат Деймън иска да получи роля във всеки филм на Стивън Содърбърг
Мат Деймън иска да получи роля във всеки филм на Стивън Содърбърг
Снимка: БТА
Мат Деймън иска да получи роля във всеки филм на Стивън Содърбърг Неделя, 01.08.2021 г., 09:05 ч. Разкри за участието си в „No Sudden Move“

Мат Деймън призна, че се опитва да получи роля във всеки филм на Стивън Содърбърг. 50-годишният актьор - който е работил с режисьора в „Бандата на Оушън“ и други, разкри за участието си в „No Sudden Move“.

Той каза пред Collider: „Опитвам се да правя всеки филм, който прави Стивън, трябва да се опитам да изиграя поне някаква роля в него. Мисля, че вече имам 10.

„Той ми се обади и просто каза, че има друг актьор за тази роля, но тъй като филмът бил отложен и били притиснати заради COVID, се е появил момент за мен”.

Деймън призна, че вече е прегледал сценария - което се опитва да направи за всички проекти на Содърбърг - и решението е било лесно.

Той каза: „Плюс това има сцени с двама от любимите ми актьори в света, Дон Чийдъл и Бенисио дел Торо, така че това беше още едно лесно„ да “.

Обсъждайки потенциални проекти, той призна: "Нямам - има няколко, които ми бяха предложени, но не знам. Предполагам, че ще дойде нещо интересно."

Коментари