The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Meghan Trainor издава песен за родителството и социалните мрежи
Meghan Trainor издава песен за родителството и социалните мрежи
Снимка: кадър Instagram
Meghan Trainor издава песен за родителството и социалните мрежи Четвъртък, 08.09.2022 г., 17:09 ч. “Don’t I Make It Look Easy” е от предстоящия нов албум на певицата

Meghan Trainor ще издаде нов сингъл този петък. Съобщението на певицата в социалните мрежи съдържа кратък тийзър, датата на премиерата и заглавието на парчето - “Don’t I Make It Look Easy”.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Meghan Trainor (@meghantrainor)

По-рано тя обясни, че се вдъхновила за песента, след като се замислила над това каква голяма лъжа са социалните мрежи, защото там хората публикуват само хубавите неща и пропускат лошите. Затова например нейният живот като работеща майка изглежда лесен, но всъщност ситуацията е доста по-сложна, казва звездата.

Новата песен е част от предстоящия албум на Meghan Trainor, "Takin' It Back", който ще излезе на 21-и октомври. Част от парчетата за него тя е написала заедно с братята си Ryan и Justin Trainor.

Meghan роди първото си дете миналата година от съпруга си Daryl Sabara. Тя не крие, че новата ѝ житейска роля на майка е повлияла на музиката, която създава. 

 

Коментари