The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Meghan Trainor получи специален подарък за Свети Валентин
Meghan Trainor получи специален подарък за Свети Валентин
Снимка: instagram
Meghan Trainor получи специален подарък за Свети Валентин Понеделник, 15.02.2021 г., 13:15 ч. Певицата и съпругът й посрещнаха първия си наследник

Meghan Trainor е дарила със син съпруга си Daryl Sabara. Щастливите родители лично съобщиха новината със снимки от болницата в социалните мрежи. 

От публикациите на 27-годишната певица и 28-годишния актьор става ясно, че бебето се е появило на бял свят на 8-и февруари - шест дни преди термина. Родителите са избрали да съобщят новината на празника на влюбените Свети Валентин, когато е трябвало да се роди бебето им.

Синът на звездната двойка ще носи името Riley. "Това сладко момченце трябваше да се роди на Свети Валентин, но избра да се срещне с нас още в понеделник, 8-и февруари. Влюбени сме. Благодаря ти, Daryl Sabara, за най-хубавия подарък за Свети Валентин. Добре дошъл на този свят, Riley", написа Meghan в Instagram. 

Гордият татко също се похвали в социалната мрежа с раждането на първородния си син и благодари на съпругата си. 

Meghan и Daryl се ожениха в дома си в Лос Анджелис през декември 2018 г. Двамата се запознаха през 2014 г. на среща, уредена от актрисата Chloë Grace Moretz. Двойката оповести през октомври миналата година, че очаква първото си дете.

Коментари