The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Meghan Trainor ще има мъжки наследник
Meghan Trainor ще има мъжки наследник
Снимка: facebook
Meghan Trainor ще има мъжки наследник Сряда, 21.10.2020 г., 14:35 ч. Певицата неволно разкри пола на детето по време на интервю

Бременната Meghan Trainor ще има мъжки наследник. Певицата неволно разкри пола на детето по време на интервю.

В него тя развълнувано сподели, че бебето е започнало да рита през последните дни и продължи така: “Това беше най-страхотният ден, защото аз си мислех “Къде ли е той” и той започна да рита, и беше прекрасно”. В този момент тя се усети, че се е издала и потвърди “Да, момче е”, след което облекчено възкликна, че дълго време е трябвало да крие новината.

По-късно звездата разкри пола на бебето и в шоуто на Kelly Clarkson, като заяви, че за първи път съобщава публично дали ще има момче или момиче. 

Meghan Trainor съобщи, че със съпруга й Daryl Sabara очакват първото си дете по-рано този месец. По последна информация, бебето ще се роди някъде около Коледа. А празника тази година семейството на Trainor ще празнува под звуците на нейния коледен албум, който очакваме скоро. Тя каза, че докато е записвала, вече е била бременна, така че на практика това е първият им албум заедно.

Meghan Trainor е бременна с първото си дете

Meghan освен това не смята да се ограничава с едно дете, защото иска да има голямо семейство.  

Коментари