Michael B. Jordan ще режисира третия "Крийд"

Разкритието направи неговата екранна партньорка Tessa Thompson

30 декември 2020
social
Снимка от facebook

Michael B. Jordan ще се изявява пред и зад камерата на “Крийд 3”, потвърди неговата екранна партньорка Tessa Thompson. 

В интервю актрисата заяви, че колегата й ще бъде и режисьор на боксьорската драма. Тя се пошегува със ситуацията, предвид това, че сп. People по-рано избра Jordan за тазгодишния носител на титлата “най-сексапилен жив мъж”. 

"Той ще режисира следващия “Крийд”. Мисля, че ще се получи доста забавно, когато се приближи към мен като режисьор. Аз просто ще му кажа да намали малко сексапила си”, заяви със смях Thompson. 

Jordan сяда на режисьорския стол на мястото на Ryan Coogler и Steven Caple Jr., които работиха съответно по първия и втория филм със заглавието “Крийд”. Така актьорът ще последва примера на Sylvester Stallone, който режисира втория, третия и четвъртия филм “Роки”, както и “Роки Балбоа” от 2006 г. 

Thompson отново ще влезе в ролята на любимата жена на Адонис Крийд, Бианка. Тя каза, че снимките ще започнат много скоро. 

Остава неизвестно дали Stallone ще се завърне в ролята си на Роки Балбоа и треньор на Адонис. По-рано той заяви, че участието му във втория филм “Крийд” ще бъде последно. 

Thompson е доста добър източник на кино новини. По-рано тя разкри, че Christian Bale ще влезе в ролята на злодей в предстоящия “Тор: Любов и гръмотевици”.

Новини